De bästa upplevelsepresenterna till din flickvän på alla hjärtans dag för runt 500 kronor

Chokladprovning

Älskar flickvännen choklad? Det är många som delar den passionen. Älskar hon det inte redan, så är det ju ännu en anledning att gå på chokladprovning. Och är hon redan inbiten chokladälskare så finns det massor att lära sig om choklad som hon inte redan vet.

Brunch

Hur fantastiskt ät det inte att vakna upp en ledig dag och inse att man har tid att unna sig en lång och lyxig brunch. Köp en brunch som upplevelsepresent till din flickvän, vi har hittat några olika varianter. Till exempel en brunch med bubbel, för en eller två personer beroende på hur din plånbok ser ut för tillfället. Du kan även åka på en tre timmars brunchkryssning med en färja i skärgården. Så, passa på att skicka flickvännen på brunch som alla hjärtans dags present (och häng med såklart).

Ost och vinprovningar

Vin och ost är en välkänd kombination, men den går alltid att utforska mer! Ta med din flickvän på en ost och vinprovning som present på alla hjärtans dag! Vilka viner passar till vilka ostar och tvärtom. Ni kommer att njuta av alla smakupplevelser!

Fler av de bästa upplevelsepresenterna till din flickvän på alla hjärtans dag

Länkar

10 tips för en perfekt alla hjärtans dag

Lämna en kommentar