Festa på en partybuss! – Rullande drag!

Om du ska besöka en ny stad eller fira en födelsedag, möhippa eller examen så kan det vara roligt att planera in någonting lite extra. Någonting väldigt populärt är att hyra en partybuss som ger dig de bästa förutsättningarna för att göra det mesta av dagen. Många som tidigare har testat på partybussar blir sedan återkommande kunder och det är verkligen en häftig upplevelse!

Men vilka olika typer av partybussar finns det på marknaden, vad innebär de och vilka fördelar får man av att festa på en? Detta ska vi kika lite närmare på i denna artikel och vi listar även vad du bör tänka på vid val av partybuss till festen som du planerar!

Vart kan man hyra en partybuss?

Det finns mängder av företag i Sverige som inriktar sig särskilt på partybussar. Du kan antingen hyra endast själva bussen och även ha möjligheten att få en chaufför tilldelad, så att du kan fokusera på festligheterna och säkerställa att allt flyter på enligt planerna för dagen.

Kika både i ditt närområde och om det finns någon mer festlig buss online som du kan hyra. Det kan vara värt att åka en bit om du har möjlighet att boka en buss som är mer skräddarsydd för just din fest och hur många som är tänkt ska närvara på den.

Det är dock viktigt att du säkerställer att den buss som du hyr har F-skatt, samt att den som ska köra bussen också har licens att göra detta. Att köra en större buss kommer att kräva ett särskilt körkort och det kan därför vara klokt att faktiskt lägga en extra slant på att anställa en busschaufför som har koll på området som bussen ska användas i och som kan köra er säkert från punkt A till B.

Vilken typ av partybuss ska man välja?

Beroende på hur många som ska närvara, vilken typ av festlighet som ska anordnas och hur din budget ser ut kan det vara värt att kika på lite olika alternativ. Du kommer ha möjlighet att hyra en större buss för upp till 100 personer och även mindre bussar som rymmer ett dussin nära och kära.

Fundera därför på vad du behöver och basera ditt val på detta. Kanske festen också har något roligt tema som kan vara värt att ta i beaktning som du även kan smycka inredningen i bussen med.

Varför ska man hyra en partybuss?

Det finns många anledningar att hyra en partybuss. Kanske du planerar en fest för dina arbetskamrater och vill spexa till det lite, ska fylla jämnt och inte har möjlighet att anordna festen på hemmaplan för att du bor mindre, eller helt enkelt är på semester och vill kunna festa och upptäcka mer av staden på en och samma gång.

Men för att upplevelsen ska bli så spännande som möjligt är det viktigt att du tar dig själv och sällskapet i åtanke. Hur länge ska färden gå, vart vill ni åka och hur många ska vara med? Om du tar varje punkt i åtanke kan du göra ett bättre val och göra upplevelsen roligare helt enkelt!

Om du planerar en fest som du vill att dina gäster sent ska glömma, rekommenderar vi att du kikar på en partybuss som passar dig. Vart ska ni åka, vad behöver köpas in och har du något tema som bussen ska dekoreras efter? Nu åker vi!

Vill du synas i den här artikeln? Skicka ett meddelande till oss så ser vi vad vi kan hitta på för samarbete kring partybussar.

Har du några tips om att festa på en partybuss? Skriv gärna en kommentar har nedanför och dela med dig av din kunskap!

Lämna en kommentar