Om oss

Vårt mål är att göra dig till en bättre festarrangör, men även en bättre festdeltagare. Vi tipsar om hur du ska hantera vissa situationer som festdeltagare och som arrangör.

Vi som driver den här siten heter Fredde och Malin, vi älskar att umgås och hålla i fester vanligtvis. Just nu har vi några små som hindrar oss från att hålla allt för många sociala tillställningar. Så vi skriver av oss och tipsar om vad och hur man kan göra olika fester på bästa sätt. På så vis kan vi fortsätta inspireras och även förhoppningsvis inspirera er.

För att finansiera driften av siten och vår tid kommer vi försöka samarbeta med olika annonsörer och andra siter på nätet.

Utöver oss själva så tar vi oss hjälp av experter och andra entusiaster för att hitta de produkter och ge de tips som vi förser er med på denna hemsida.

Runt om på siten använder vi bilder, dessa kommer tex från Unsplash.com , Pixabay och är royaltyfria. Ser du en bild som du tycker bryter mot något som inte ingår i deras utbud längre? Hör av dig så fort som möjligt, vi är mycket angelägna om detta!

Samarbeten

Här är några samarbeten vi ingår, vissa är betalda andra som vi gillar skarpt:

Clas Ohlson
HIFI klubben
Interflora
NetOnNet

Sponsra oss

Gillar du våra artiklar får du gärna sponsra oss genom att bjuda på en kopp kaffe snabbt och enkelt ger du oss en liten summa!