Om oss

Vårt mål är att göra dig till en bättre festarrangör, men även en bättre festdeltagare. Vi tipsar om hur du ska hantera vissa situationer som festdeltagare och som arrangör.

Vi som driver den här siten heter Fredde och Malin, vi älskar att umgås och hålla i fester vanligtvis. Just nu har vi några små som hindrar oss från att hålla allt för många sociala tillställningar. Så vi skriver av oss och tipsar om vad och hur man kan göra olika fester på bästa sätt. På så vis kan vi fortsätta inspireras och även förhoppningsvis inspirera er.

För att finansiera driften av siten och vår tid kommer vi försöka samarbeta med olika annonsörer och andra siter på nätet.

Utöver oss själva så tar vi oss hjälp av experter och andra entusiaster för att hitta de produkter och ge de tips som vi förser er med på denna hemsida.

Runt om på siten använder vi bilder, dessa kommer tex från Unsplash.com , Pixabay och är royaltyfria. Ser du en bild som du tycker bryter mot något som inte ingår i deras utbud längre? Hör av dig så fort som möjligt, vi är mycket angelägna om detta!

Hur vi utser testvinnare

Idag är näthandel en naturlig väg att gå när du ska handla då det är snabbt, enkelt och någonting du kan göra var du än befinner dig. Genom att handla på nätet kan du även snabbt jämföra utbudet av onlineprodukter som finns på marknaden. Detta enorma urval kan göra det svårt för dig som konsument att hitta rätt, speciellt när många produkter är ytterst lika varandra och har lockande produktbeskrivningar som ibland även är för bra för att vara sanna. 

Tanken bakom Forfest är att hjälpa dig att hitta rätt bland utbudet av produkter online och därmed kunna guida dig till att göra ett bättre köp. På  Forfest delar vi därför med oss av produkttest på varor du kan handla online, där du kan läsa dig in mer på de enskilda produkterna och vad du bör ha i åtanke innan köp.  

Vi uppdaterar även våra produkttest kontinuerligt för att vi alltid ska kunna erbjuda de senaste och mest kvalitativa produkterna som finns på marknaden. Vi bygger även ständigt på utbudet av tester för att du som köpare ska kunna hitta precis det du söker.  

Hur vi utser våra bäst-i-test produkter   

Efter noga efterforskningar och jämförelser av marknadens utbud, väljer vi ut de produkter inom varje kategori som vi tycker är de bästa just nu. Vi fokuserar alltid på att topplistorna ska vara relevanta för samtliga användare med inkluderande funktioner och en prislapp som gör att du som kund kan göra ett mer skräddarsytt och smart val.  

Vi vill poängtera att vi själva inte testar produkterna vi skriver om, istället är testerna uppbyggda på jämförelser av liknande produkter på marknaden, egna utlåtanden, kundrecensioner och topplistor för att du som konsument ska kunna göra ett smart val och även spara pengar på ditt köp. 

Även om alla bäst-i-test sidor har samarbeten med produktsidor, så arbetar vi för att våra recensioner ska vara oberoende och objektiva. Det är därför ingenting som styr våra beskrivningar, utlåtanden eller vad vi ska inkludera i våra test.  

Den bästa produkten enligt oss, har fått titeln på grund av dess funktioner och egenskaper som faktiskt är ett bättre inköp och val i våra ögon. Vi tror på ärlighet, där vi kombinerar fakta med utlåtanden från konsumenter som faktiskt köpt produkten, för att sedan kunna presentera det för våra läsare. 

Genom att läsa om varorna vi presenterar och klicka er vidare från  Forfest till produktsidorna kan vi fortsätta vårt arbete med att leta fram marknadens bästa produkter. Lycka till! 

Referenser i de fall de saknas i respektive artikel:

Råd och rön
Pricerunner
Prisjakt
Testfakta

Samarbeten

Här är några samarbeten vi ingår, vissa är betalda andra som vi gillar skarpt:

HIFI klubben
Interflora
NetOnNet

Sponsra oss

Gillar du våra artiklar får du gärna sponsra oss genom att bjuda på en kopp kaffe snabbt och enkelt ger du oss en liten summa!