Iskubsidéer till dina drinkar! 

För fester där mycket dryck är i rullning kommer ni även behöva ha en hel del is förberedda för att kunna hålla alla drinkar kalla under kvällens gång. Vanliga iskuber kan kännas överflödiga och tråkiga, men med rätt iskuber kan både festen och drinkarna bli mycket roligare.  

Vi har listat ett flertal olika iskubsidéer till dina drinkar! 

Vad finns det för olika iskuber? 

Vid fest är det många som använder sig av de klassiska iskuberna. De är små, kvadratiska kuber som passar till allt ifrån läskedrycker till drinkar. Men för fest kan det vara mer stämningshöjande att välja iskuber som har en annorlunda form eller en annan storlek än vanliga iskuber.  

Beroende på drink och fest kan du välja mellan allt ifrån runda iskuber, större kvadratiska kuber, de kuber som inte innehåller något vatten överhuvudtaget eller roliga former som är passande för ditt festtema. Att köpa mer skräddarsydda eller ovanliga iskuber gör att det dessutom ser snyggare ut i glasen. 

Till vilka slags tillställningar passar iskuber?  

Iskuber passar till en mängd olika tillställningar i hemmet som exempelvis fester, maskerader, grillkvällar eller bröllopsfester. Här krävs det dock att du tänker ut vad för slags iskuber som är passande för just din fest. Om du exempelvis har en fest eller maskerad med ett skrämmande tema kan du med fördel köpa iskuber med formen av döskallar.  

För andra drinkar där du har en distinkt smak av den alkoholsort du väljer vill du inte att din drink efter ett tag ska bli vattnig. Här kan du därför välja iskuber som inte innehåller vatten, utan exempelvis täljsten som gör att dina drinkar håller den kalla temperaturen utan att din drink tappar sin smak.  

Iskubsidéer till dina drinkar! 

Välj roliga och smarta iskuber till din nästa fest för en mer skräddarsydd dekoration som garanterat kommer höja stämningen och få dina drinkar att stå ut ifrån mängden! 

Gefu Iskub Globe 

Under sommarmånaderna är det speciellt populärt att blanda drinkar och is tillsammans med både bär och örter som kan förhöja smakerna i drinkarna. Med Gefu Iskub Globe får du två stora, runda iskubsformer där du kan blanda in dina favoritingredienser direkt i iskuben! De är perfekta att exempelvis få in bär som smultron, hallon eller blåbär och örter som mynta till mojiton eller friska citrussmaker.  

För att få ut iskuberna ur sina formar är det rekommenderat att spola formen under varmt vatten i ett fåtal sekunder och sedan lossnar de snabbt och enkelt. Formen på själv kuberna är stapelbara så för den med mindre plats i frysen går de alldeles utmärkt att stapla på varandra.  

Ice cube of Sweden 

Är du trött på att din favoritdrink hinner bli vattning innan du druckit upp den, då iskuberna smälter för snabbt? Då kan Ice cube of Swedens iskuber i täljesten vara ett gott alternativ till festen. Täljestenarna kan hålla dina drycker antingen varma eller kalla utan att något vatten hamnar i din drink eller att de repar glasen. Täljesten är en bergart som både håller kyla och värme bra och dessa täljestenskuber kommer i ett pack av 8 stycken kuber.  

Det är rekommenderat att använda cirka tre kuber i varje glas och Ice cube of Sweden ger dessutom livstids garanti för deras täljestenskuber! Långt borta är dagarna där din favoritdryck blir vattnig.  

Is/Choklad/Geléform Döskalle isform 

Ska du ha en halloweenfest eller en maskeradfest med ett mer skrämmande tema kan iskuber i döskalle motiv vara perfekt för festen. I detta paket får du två döskalleformar som du med fördel kan använda till exempelvis whiskeydrinkar eller alkoholfria alternativ för den som föredrar.  

Ännu roligare blir det om du serverar dessa iskuber i en röd, blodfärgad dricka som verkligen spinner på temat. Dessa iskuber är lika snygga att servera i whiskeyglaset som i martiniglaset. Låt iskuberna stå ute i någon minut innan du lossar på de efter att de varit i frysen och dekorera ditt glas med passande tillbehör för en festdrink utöver det vanliga. 

N-store Isform Diamanter 

För mer lyxiga drinkar i exempelvis martiniglas kan en iskub i form av en diamant ge din drink en exklusiv känsla som förhöjer vilken drink som helst. Dessa iskuber av silikon är formade som fyra diamanter och formarna låter dig enkelt trycka ut iskuberna till dina festglas.  

Formarna kan även användas till att exempelvis fyllas med choklad som stelnar eller till geléformar för den som föredrar. Du kan tvätta iskuberna i diskmaskin och återanvända dem gång efter gång till alla dina framtida fester.  

Lämna en kommentar