Fixa en hawaiifest – vi listar de bästa tillbehören! 

Att anordna ett maskeradparty är inte bara något som roar barn, det är självklart något vuxna också tycker om. Det finns många olika teman att gå efter och en hawaiifest är en stor favorit. När det kommer till en hawaiifest ska man inte snåla med dekorationer eller sin utstyrsel.  

Bli riktigt kreativ med blomsterkransar, hawaiikjolar och varför inte en kokosnöts-bikini! Tänk på att dekorera med så mycket färg som möjligt. Ett par tropiska drinkar på menyn är även ett säkert kort tillsammans med ananas-och kokosnötsdesserter. Varför inte  laga någon tradionell hawaiiansk maträtt för att höja denna tropiska stämning när du ändå är igång? 

Här nedan listar vi våra bästa tillbehör till hawaiifesten för att få hawaiikänslan på topp. Aloha! 

1. Hawaiikransar  

Det första tipset för att få en lyckad hawaiifest är ett ganska självklart tillbehör. En enkel hawaiikrans kan vara det enda som behövs till din utstyrsel om du inte känner för att klä ut dig alldeles för mycket och bara vill hålla det enkelt.  

Det finns otroligt många olika färger och designer på dessa hawaiikranser. Du kan till exempel köpa ett helt hawaiiset med en huvudkrans, hawaiikrans och två hawaiiarmband passande till temat. Ett annat smart alternativ är att köpa ett flerpack med hawaiikransar som du själv kan dela ut till alla dina festdeltagare när de anländer till festen.  

Något som verkligen kommer att höja hawaiistämningen är att klä rummet eller stället där festen äger rum med ett par hawaiigirlanger . Det är smart att köpa ett par stycken som du kan tejpa fast på väggarna eller kring andra föremål. En girlang i flerfärgade blommor kommer definitivt inte göra din hawaiifest tråkig! 

2. Uppblåsbar palmträdskyl  

Med en uppblåsbar plamträdskyl kan du garanterat ge alla dina gäster en iskall tropisk dryck. Förutom att alla drycker kommer serveras kalla så är det dessutom en riktigt snygg dekoration som passar perfekt till temat. Den kan även komma till användning vid andra temafester när du vill ku8nna hålla festen dryck vid god temperatur. 

Ännu en dekoration som hör ihop med denna uppblåsbara plamkyl är en eller två uppblåsbara palmer som du kan placera runt om i rummet eller trädgården. De finns tillgängliga i olika storlekar och även dessa palmer kan komma till användning vid andra partyn. Detta är verkligen en stämningshöjare och ger ett fint intryck när dina gäster anländer till festen. 

3. Kokosnöts-bägare 

Att servera alla dina drinkar eller drycker i en kokosnötsbägare kommer göra din fest komplett! Du kan köpa ett par bägare eller ett gäng riktiga kokosnötter. Då är det bara att gröpa ur innehållet och sedan hälla i drycken.

Ha dock i åtanke att drickan som bevaras i kokosnöten förmodligen kommer smaka lite kokos. Men det är inget problem om det råkar vara en pina colada som serveras! 

Fler tillbehör

Det finns även andra tillbehör som kan vara optimala att ha till hawaiifesten. Några av de är exempelvis papperssugrör eller tropiska pappersmuggar om du inte känner för att lägga ner så mycket pengar på kokosnötter eller kokosnötsbägare.  

Du kan även köpa ett gäng papperstallrikar som du kan servera din mat på och ett par servetter med flamingos . Alla dessa tillbehör kommer tillföra en stor färgklick på dina bord och passar helt perfekt till din hawaiifest! Vad väntar du på – börja planera för din nästa hawaiifest redan idag! 

Lämna en kommentar