En riktigt bra Tonic är grunden för en god GT

Att börja kvällen på rätt sätt är alltid viktigt för att den ska bli trevlig och underhållande. Det är också viktigt att man väljer rätt innehåll till förfesten för att den ska bli lyckad. Många gör misstaget att de väljer en bra Gin men väljer en sämre tonic. Det ger inte det bästa smakresultatet och gör inte heller förfesten till den bästa tänkbara. Att välja rätt tonic till gin är nämligen något som kan göra en fantastisk skillnad. Det kan leda till en helt ny smakupplevelse och egentligen en helt ny drink.

För det är viktigt att välja ut ett alternativ som förhöjer smakerna. På samma sätt som rätt glas kan påverka kan också rätt drinkmix eller tillbehör göra allt mer smakrikt. Man behöver inte heller fokusera på klassikern utan kan lägga till en liten tvist på det hela. Att välja ett alternativ som har en smak av grapefruit, bär eller citron kan göra en stor skillnad. Se till att din förfest blir lyckad genom att välja rätt smakförstärkare.

Tonic kan drickas med eller utan gin

I vanliga fall blandar man en tonic med gin men den kan likaväl drickas på egen hand. Det är smaken i sig som är den viktiga. Att ha en förfest innebär självklart att det finns alternativ för alla som kommer på festen. Alla dricker inte en GT men det kan vara en bra början att ge olika alternativ för att alla ska tycka att festen är trevlig. För det är trots allt sådant som i längden kan göra att den både blir trevligare och att smakerna passar för alla. Det är trots allt viktigt att alla har ett gott alternativ som passar, med eller utan gin.

Lämna en kommentar