Den Högsta Principen – Att Välja Kärlek Framför Rädsla

59.00 kr

Läs mer

Artikelnr: 1061600200476038 Kategori:

Beskrivning

Hur blir man fri från stress och når ett harmoniskt och framgångsrikt liv?
De allra flesta problem vi upplever i livet har sitt upphov i stress. Inte stress som att ha för mycket att göra på jobbet, eller inte hinna med städningen hemma, utan riktigt djup stress som beror på tidigare katastrofer, svåra oförrätter och obearbetade upplevelser. Stress som är så djup att den lagras i dina cellminnen och ger upphov till sjukdom och ohälsa.
I Den högsta principen visar Alexander Loyd hur vi kan komma till rätta med den stress som gör att vi mår dåligt, koncentrerar oss på fel saker och har svårt att nå våra mål. Här lär vi oss enkla steg-för-steg-övningar för att läka ut stressen på cellnivå och vi får verktygen vi behöver för att undvika att mer stress skapas i livet.
Alexander Loyd har doktorerat i psykologi och naturmedicin. Hans djupa övertygelse om att man måste läka bakomliggande andliga problem för att komma till rätta med fysiska och mentala svårigheter, har lett till att han har utvecklat ett väletablerat behandlingsprogram. Hans första bok, Healingkoden, är en internationell storsäljare.

Recensioner

Det finns inga produktrecensioner än.

Bli först med att recensera “Den Högsta Principen – Att Välja Kärlek Framför Rädsla”