Superstudent – Effektivare Inlärning, För Bättre Betyg

200.00 kr

Läs mer

Artikelnr: 1061600197237218 Kategori:

Beskrivning

BESTSELLER SOM ÖVERSATTS TILL 19 SPRÅK
Helhetsbetyg: 5 av 5: Briljant. Genomtänkt handbok med handfasta råd för gymnasieelever eller högskolestudenter, med ett positivt budskap om att alla studenter besitter förmågan att prestera bättre. / BTJ-häftet 18, 2019
Vill du lära dig mer effektivt och få bättre betyg? Vill du få fram det bästa i dig som student utan att offra all fritid? Då är det här boken för dig!
Olav Schewe gick själv från medelbetyg på högstadiet till att bli toppstudent på gymnasiet och på några av världens mest prestigefyllda universitet. Hemligheten är inte begåvning utan smarta metoder, hävdar Olav.
Superstudent bygger på aktuell forskning om effektivt lärande. Genom att gå igenom över 40 böcker inom ämnet har Olav handplockat och sammanfattat det allra viktigaste du behöver veta för att lyckas med dina studier. Dessutom delar han med sig av sina egna smarta tips.
Du lär dig att:
– föra bättre anteckningar
– läsa mer effektivt
– ta till dig mer av föreläsningar
– få ut mer av grupparbeten
– ge bättre svar på tentor
– motivera dig själv att lyckas
“Mycket smart och välskriven. Rekommenderas!” / Lukas Holmegaard, författare till Den kompletta guiden till Högskoleprovet ”
Jag skulle vilja ha haft den här boken som student! Det är ett komprimerat paket med bra studieteknik, som är grundligt förankrad i forskning.” Eva Tryti, psykolog och författarinna
Olav Schewe är inte bara författare utan även en omtyckt föreläsare. I Sverige har han bland annat hjälpt studenter på Handelshögskolan i Stockholm och elever på Victor Rydbergs Gymnasium till bättre betyg.

Recensioner

Det finns inga produktrecensioner än.

Bli först med att recensera “Superstudent – Effektivare Inlärning, För Bättre Betyg”