Kompetensbaserad Personalstrategi – Hur Du Tar Reda På Vad Organisationen Behöver, Bemannar Den Rätt Och Utvecklar Den Inför Framtiden

449.00 kr

Läs mer

Artikelnr: 1061600199357464 Kategori:

Beskrivning

Den här boken förmedlar en komplett personalstrategi, från träffsäker rekrytering till medarbetarnas fortsatta kompetensutveckling. Du får lära dig behovsanalys, att utföra kompetensbaserade intervjuer, dra slutsatser av olika bedömningsmetoder och belöna konstruktiva arbetsinsatser. Modellen kan bidra till att motverka diskriminering och skapa mångfald på arbetsplatser. Praktiska verktyg och råd starkt förankrade i teori och forskning gör boken till en handfast guide för såväl nya som rutinerade chefer, HR-chefer och rekryterare. Denna andra reviderade utgåva har uppdaterat och utökat material om bland annat anställningsintervjun och kravspecifikation.
Detta är en oerhört bra bok för chefer, personalansvariga och för studenter som läser personal- och organisationsutveckling.
Erika Storme Martinger, BTJ-häftet nr 14, 2016

Recensioner

Det finns inga produktrecensioner än.

Bli först med att recensera “Kompetensbaserad Personalstrategi – Hur Du Tar Reda På Vad Organisationen Behöver, Bemannar Den Rätt Och Utvecklar Den Inför Framtiden”