Jippijaja Quiz – Jippijaja Mat & Dryck

199.00 kr

Läs mer

Artikelnr: 2524101177750087

Beskrivning

Utmana familjen eller vännerna med det underhållande frågespelet Jippijaja Quiz och ta reda på vem som är kvällens allvetare! Jippijaja Quiz är en ny spelserie producerad av Kylskåpspoesi AB som finns i fyra versioner där varje spel innehåller hela 550 spännande och aktuella frågor med allt från rolig kuriosa till spännande fakta.
Jippijaja Original
En helkul blandning av allmänbildande frågor inom historia, film, musik, sport, mode och mycket mer! Vem i sällskapet kan bland annat svara på vilket år som Facebook grundades?
Jippijaja Mat & Dryck
Vad kallas det när man äter hummer och oxfilé ihop? Spelet med en hel buffé av intressanta frågor med allt från vin och whisky till exotisk mat, husmanskost och annan kul kuriosa.
Jippijaja Underhållning
En härlig mix av allt från filmhjältar och schlagervinnare till klassiska TV-ögonblick och sommarplågor. Perfekt både för filmfantasten och bokmalen.
Jippijaja Resor & Äventyr
Håller frihetsgudinnan i New York facklan i höger eller vänster hand? Frågespelet som tar er på en fantastisk kulturresa jorden runt och besöker spännande storstäder, museum och annorlunda platser.
Fakta om Jippijaja Quiz:
För två eller fler spelare
Rekommenderad ålder: 15+
Speltid: 30 min eller mer
Språk: Svenska

Recensioner

Det finns inga produktrecensioner än.

Bli först med att recensera “Jippijaja Quiz – Jippijaja Mat & Dryck”