Champagneprovning för två vid Stureplan i Stockholm

1,145.00 kr

Läs mer

Artikelnr: 9296600273191164

Beskrivning

p.p1 {margin: 0.0px 0.0px 0.0px 0.0px; font: 12.0px ‘Helvetica Neue’}Lyxa till det och upplev en Champagneprovning för två vid Stureplan i Stockholm! Under denna flärdfulla champagneprovning reder vi ut begreppenkring den ädla drycken av många ansedd vara det godaste som man kan dricka. Ni får lära er skillnaden mellan de olika sorterna, vilka druvor som ingår och hur depåverkar doft och smak!
Champagneprovning för två av Champagne och Mousserande vin
Delikatessbricka med passande tillbehör
Blindtest av Champagne – betygsätt olika sorter och kora vinnaren
Inspirerande Mat- och dryckesstudio vid Stureplan i Stockholm
Erfaren och välutbildad sommelier håller i provningarna
Upplev Champagneprovning för två vid Stureplan i StockholmUnder denna upplevelse får ni prova och bedöma olika stilar och årgångar av Champagne samt lära er skillnader och likheter.Dessutom får ni testa mousserande vin och jämföra med den äkta varan. Vad äregentligen skillnaden? Är det alltid godare med Champagne?
Provningen börjar med att ni får lära er mer om distriktet Champagne i norra Frankrike, vad som gör det unikt, vilka druvor som används och hur produktionen av Champagne egentligen går till. Efter den grundliga genomgången får ni göra ett blindtest av fyra olika viner och bedöma dem efter utseende, doft, smak och övergripande kvalitet! Dryckerna betygsätts och vinnaren koras varpå de täcks av och ni får information om pris, tillgänglighet och innehåll. Under Champagneprovningen serveras lättare tilltugg i form av ost och kex.
Champagneprovning sker tillsammans med en pedagogisk och utbildad sommelier i en modern och inspirerande Mat- och dryckesstudio. Det gerer möjlighet att lära er allt ni kan önska om allt från tillverkningsmetod,till vad man bäst äter till Champagne. Det gör också att ni kan njuta än mer aver champagneprovning, både då ni provar och länge efteråt. Champagneprovning ärnågot för den riktiga livsnjutaren, och något som ni kommer ha stor glädje avnästa gång ni ska välja bubblor till festglasen, eller bara njuta ett glas närandan faller på.Vår champagneprovning låter dig bekanta dig närmare och prova champagne av olika sorter. En lyxig och exklusivupplevelse som bara en äkta champagneprovning kan erbjuda!
Köp upplevelsen Champagneprovning för två vid Stureplan i Stockholmredan idag, till dig själv och en vän eller för att ge bort som uppskattad present!
p.p1 {margin: 0.0px 0.0px 0.0px 0.0px; font: 12.0px ‘Helvetica Neue’}

Recensioner

Det finns inga produktrecensioner än.

Bli först med att recensera “Champagneprovning för två vid Stureplan i Stockholm”