Smeg CVI129B3 integrerad vinkyl, 29 flaskor, svart

25,489.00 kr

Läs mer

Artikelnr: 4707600199039887 Kategorier: ,

Beskrivning

Om du är en vinälskare som vill ha en vinkyl som är snygg, funktionell och pålitlig, då är Smegs CVI129B3 det perfekta valet för dig. Den inbyggda vinkylen är en perfekt förvaringslösning för vinentusiasten och med två temperaturzoner och ett temperaturintervall på 5-20°C kan du säkerställa optimal förvaring av dina olika viner.
Vinkylen har Smegs Linea-estetik, som kännetecknas av eleganta och moderna linjer. Den blanka svarta ytan ger vinkylen ett stilrent utseende som passar in i alla köksinredningar. Dörren är tillverkad av svart helglas med anti-UV-egenskaper som skyddar vinerna från skadliga solstrålar så att vinets smak och kvalitet bevaras bättre över tid. Kylskåpsdörren är högerhängd och dörröppningen är ett “push-pull”-system som gör det enkelt att öppna och stänga kylskåpet. För att garantera optimal säkerhet och kontroll är vinkylen utrustad med både ett driftlås och ett temperaturlarm. På så sätt kan du vara säker på att ditt vin är skyddat och förvaras vid den perfekta temperaturen.
Med en maximal lagringskapacitet på 29 flaskor à 0,75 liter finns det gott om plats för din vinsamling. Kylen har en fast hylla och två flyttbara hyllor på teleskopiska styrskenor, så att du enkelt kan anpassa förvaringsutrymmet efter dina behov. Alla 3 hyllorna är tillverkade av trä för en extra elegant finish.

Recensioner

Det finns inga recensioner än.

Bli först med att recensera ”Smeg CVI129B3 integrerad vinkyl, 29 flaskor, svart”


Missa inte dessa artiklar relaterat till vinkylar:

Bästa vinkylen – Vinkylar som blev bäst i test!