Banksy Game Changer Superhjälte sjuksköterska affisch – Sjukhus stora konstverk dekor Print – Playing Kid Health Worker Wall Art Gift

316.19 kr

Läs mer

Artikelnr: 3853662648390055

Beskrivning

* DU ÄLSKAR DET: Utmärkt affisch, mycket hög kvalitet. Du kan sätta upp den så att den hälsar på alla som kommer in i rummet. * KOMPLIMENTATIONER FRÅN VÄNNER: Du kommer att få många komplimanger för den här affischen från i stort sett alla som någonsin varit i mitt rum. Materialet är kvalitetspapper och bör inte rivas lätt. Själva affischen är mycket hållbar * STANDS OUT: Det är högkvalitativt papper, bra tryckkvalitet. Den är inte matt har en liten glans. Det gör att den är tillräckligt tydlig för att sticka ut och den är tillräckligt tung för att hänga bra. * ETT BRA TILLÄGG TILL DITT HEM: Färgerna är trogna mot vad jag skulle kunna tänka mig av originalkonstverket. Den är beskuren riktigt bra för att balansera den faktiska bilden med utrymme. * ECO PRODUCT: Vi använder Eco-Solvent bläck för tryckning. Bläck utformade på ett sådant sätt att trycket inte bleknar och har UV-ljusskydd. * SÄKER FRAKT: För att säkerställa att duken når dig i bästa möjliga skick och utan skador kommer den att rullas och packas i ett hårt kartongrör. Det här trycket levereras oramat. BONUS! Om din beställning kostar mer än 100 dollar och du befinner dig i USA eller Kanada får du FedEx Priority-leverans i stället för standardleverans. Vi erbjuder två leveransmetoder: * Standardleverans med spårningsnummer (Leveranstiden är 8 till 16 arbetsdagar). Kräver bekräftelse av underskrift. Paketet levereras till din dörr en gång och lagras sedan på närmaste postkontor i två veckor. * FedEx Priority mail (Leveranstiden är 2-4 arbetsdagar). Kräver bekräftelse av underskrift. Beställningen kommer att levereras till din dörr. FedEx gör tre försök om de inte lyckas, då lagrar de paketet i tre arbetsdagar. Gläd dig själv, din make/maka och dina gäster med en unik affischdesign! Vill du snabbt lyfta utseendet och stämningen i rummet? Vill du skapa en unik design för väggen som får dina gäster att säga wow? Vi vet att det kan vara stressigt att försöka välja en väggposter som erbjuder friheten att skapa ett unikt uttryck i alla rum i ditt hem. Med det här trycket är allt du behöver göra att bestämma var du ska hänga det. Så enkelt är det! Tack.

Recensioner

Det finns inga recensioner än.

Bli först med att recensera ”Banksy Game Changer Superhjälte sjuksköterska affisch – Sjukhus stora konstverk dekor Print – Playing Kid Health Worker Wall Art Gift”