Jukebox Konst Vägg Print Klistermärke Dekor – Gammal Speldosa Sång Party JDM Stansad Jukebox Vinyl Dekal – På 90-talet VIntage Rolig Skiva Retro Rum E

1,141.87 kr

Läs mer

Artikelnr: 3853600927552163 Kategori:

Beskrivning

Sätt din smakfulla twist på väggen med denna högkvalitativa vinyldekal! Väggklistermärken är ett utmärkt sätt att uttrycka din stil och kreativitet utan att behöva måla eller dekorera om. Det är ett unikt och levande sätt att lägga till personlighet till ditt utrymme. Våra vinylklistermärken är gjorda av högkvalitativa material som inte kommer att blekna ut med tiden. Du får alla fördelar med en kvalitetsdekal utan krångel och röra med att applicera den på din vägg. Denna dekal är gjord för att hålla och kommer med enkla instruktioner för installation. Den är lätt att applicera och ser fantastisk ut! Denna nya look kommer att ge dig massor av komplimanger, och den är snygg och billig! Färgerna är livfulla och den har utmärkta detaljer. Det är vinyl, så det är avtagbart, men till skillnad från de flesta klistermärken eller dekaler – kommer den här att hålla! Den har ECO-produktegenskaper eftersom den är tryckt med Eco-Solvent-bläck, lämnar inga rester, är vattentät och är motståndskraftig mot blekning. Wall Sticker är designad med kärlek för att få ditt utrymme att se bra ut. Ett enkelt och budgetvänligt sätt att ändra ditt rums utseende. Denna väggdekal får dig att vilja ta en bild och dela den med världen. Oavsett om du letar efter en enkel go-to för ditt nästa projekt eller något unikt och funky, vi har dig täckt. Välj mellan olika former, färger och storlekar för att placera nästan var som helst. OBS! Om ditt klistermärkes minsta sidostorlek är mer än 60 cm, kommer ditt klistermärke att komma i två delar eller fler delar. Vårt skärområde för skrivaren är 60 cm brett.

Recensioner

Det finns inga recensioner än.

Bli först med att recensera ”Jukebox Konst Vägg Print Klistermärke Dekor – Gammal Speldosa Sång Party JDM Stansad Jukebox Vinyl Dekal – På 90-talet VIntage Rolig Skiva Retro Rum E”


Missa inte dessa artiklar relaterat till 90-talet:

Planera och genomför en 90-talsfest!