Sifferballong Guld Gigantisk – Siffra 0

149.00 kr

Läs mer

Artikelnr: 2524101817360867 Kategori:

Beskrivning

Oavsett om det är en studentfest, födelsedagsfest, nyårsfest eller en randomfest så kommer dessa sifferballonger att bli en succé! Vi alla är ju medvetna om våra sifferballonger i olika färger och utföranden, right? Vi var dock inte riktigt nöjd där, så därför har vi nu införskaffat oss en hel bunt med GIGANTISKA sifferballonger som får de mindre ballongerna att verka mesiga! Gör födelsedagskalaset eller jobbfesten mer storslagen än någonsin – använd bara dessa gigantiska sifferballonger!
Sifferballong Guld Gigantisk levereras styckvis och finns att välja bland siffrorna 0-9. Varje ballong mäter hela 164 cm stor och är tillverkad i ett foliematerial. Ballongen ger en väldigt lyxig känsla på festen tack vare sin härliga metallicyta. Oavsett vilken eller vilka siffror du väljer så finns det cirka fyra stycken flärpar så att du enkelt skall kunna hänga upp dem på väggen eller exempelvis dra ett snöre genom dem.
Sifferballongerna kan fyllas med såväl helium som luft men vi rekommenderar att fylla ballongen med bägge, dvs hälften helium och hälften luft. Flygtiden är upp till en vecka och de kommer göra susen, oavsett fest och tillställning!
Modellens längd: 1.70 cm.
Material: Folie (mylar)
Mått: 164 cm
Säljs styckvis (1-pack)
Fyllning: Helium/luft
Självförslutande ventil
Cirka fyra stycken flärpar för upphängning i snöre, på spik m.m per ballong.
Finns i siffrorna: 0, 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8 och 9
Fyllning rekommendation: Hälften helium (motsvarande 5 st latexballonger á 30 cm) och hälften luft. Tänk på att fylla övre delen med helium så siffran hamnar åt rätt håll.

Recensioner

Det finns inga produktrecensioner än.

Bli först med att recensera “Sifferballong Guld Gigantisk – Siffra 0”