9 sätt att överraska din partner på inför Alla Hjärtans Dag!

Alla hjärtans dag är oss alldeles runt hörnet. Överraska därför din partner inför alla hjärtans dag! Att hitta den perfekta presenten dagen till ära kan vara knepigt, speciellt för den som redan har allt.  Men vare sig du köper en present eller istället väljer att överraska din partner med en upplevelse, kan du med vår hjälp garanterat få in en fullträff. 

Här nedan listar vi 9 sätt att överraska din partner på inför alla hjärtans dag! 

1. Gå på vinprovning 

Ett av de mest romantiska sätten att överraska din partner på alla hjärtans dag är att tillsammans gå på en vinprovning. Rödvin, vitt vin eller kanske till och med champagne.  

Det finns därmed ett flertal olika vinprovningar ni kan välja mellan. Till provningen bjuds man ofta också på goda tilltugg som passar till vinet. Det är både romantiskt och ett perfekt sätt att spendera alla hjärtans dag på! 

2. Åk på spasemester 

Har ni en stressig vardag så kan presenten av en sparesa vara ett underbart sätt att överraska din partner på. Det är en omtänksam gåva som visar på vikten av ditt och din partners välbefinnande. 

Lämna allt som har med vardagsstressen att göra och kryp ned i hotellmorgonrockar och njut av god mat och avslappnande spabehandlingar. Att njuta av en spahelg är någonting som de flesta inte gör ofta, men kan verkligen ge en nytändning i förhållandet. Men åk gärna på en sparesa en bit ifrån er hemstad så ni verkligen får känslan av att komma bort. 
 

3. Köp en stjärna till din partner 

Att köpa en stjärna till den du håller kär är en gåva från hjärtat som mottagaren aldrig kommer glömma. Du kan välja flera olika paket för att visa din kärlek och uppskattning till din partner på. Du kan exempelvis antingen döpa en stjärna i din kärleks namn eller i din partners stjärntecken. 

Ett stjärnpaket innehåller en döpt stjärna, exakta astronomiska koordinater och ett unikt smycke graverat med stjärnans konstellation (stjärnbild). Att veta att man har fått en stjärna döpt efter sig själv i alla hjärtans dag present är någonting man därför kan skryta med länge.  

4. Flyg luftballong 

Flyg högt över hustak och skog under en luftballongstur! Att flyga luftballong är någonting vi ofta endast sett på filmduken, men kan bli en jätteromantisk tur för den som vågar.  

Denna upplevelse passar för den äventyrliga, som inte är rädd för höjder. Så överväg och ta reda på om din partner därmed är redo för ett äventyr uppe i skyn, då det kan bli en underbar överraskning till alla hjärtans dag. 

5. Gå en tangokurs 

Argentinsk tango är kärlekens dans. Slå klackarna i taket och ta med din partner på en danskurs utan dess like. Du behöver inte ha någon tidigare erfarenhet av tangodans, huvudsaken är att ni kommer dit med viljan att lära er.  

Tango är en passionerad dans med mycket närkontakt och med danslärarens hjälp kommer ni lära er grund stegen i tango och hur ni dansar med massor av passion. 

6. Ta en ridtur 

Att rida häst tillsammans med din kärlek är både ett roligt och romantiskt sätt att spendera alla hjärtans dag på. Vare sig du är ovan eller har några år av ridning på nacken kan du med fördel boka in en timmes ridtur i naturen

Du kan välja mellan flera olika nivåer för din ridning och många turridningar har också ett paketpris för exempelvis ridtur och mat, eller till och med bastubad som ingår. Alla ridturer bevakas av erfarna ledare och hjälmar och andra tillbehör delas ut på plats.    
 

7. Ge bort ett gåvobevis 

Vad ger man någon som redan har allt? En bra idé kan då vara att ge bort ett gåvobevis hos någon av de stora välgörenhetsorganisationerna. Välj en organisation som du vet att din partner brinner lite extra för och köp ett gåvobevis efter favoritpaket och budget.  

Kom ihåg att en liten gåva kan göra så mycket för någon annan som inte har det lika bra ställt som du.  

8. Gå på chokladprovning 

Choklad är ofta associerat med alla hjärtans dag firande. Istället för att ge din partner en chokladask, varför inte ta med henne/honom på en chokladprovning?  

Att njuta av en chokladbit är idag bevisat att inge samma sorts känslor som när vi är förälskade. Lär dig under provningen om chokladens historia och njut av godbiten som kommer i flera olika smaker och dofter. Ett extra romantiskt alternativ är en choklad- och vinprovning som kombinerar två afrodisiakum. 

9. Njut av en lyxig middag 

En klassiker, men som alltid går hem. Bjud din kärlek på en tre-rätters middag med god dryck och efterrätt. Är du osäker på hur du ska överraska din partner på alla hjärtans dag kan vi garantera att en middag aldrig slår fel. 

Klä upp er och spendera en helkväll med att avnjuta en underbar meny och låt romantiken flöda. Om ni vill fira alla hjärtans dag hela dagen kan ni kombinera en lyxig middag med exempelvis något av de övriga förslagen vi listat ovan! 

Det viktigaste är att ni spenderar tid på tu man hand! 

Att överraska din partner på alla hjärtans dag kan ofta vara en svår uppgift. Det finns en hel del presenter och upplevelser du kan välja mellan som både är romantiska och ni kan göra tillsammans som ett par.  

Vi föredrar att ge bort en upplevelse istället för en present. Det ger ett minne för livet. Vare sig det lutar åt en present eller en upplevelse, se till att det är en personlig gåva. Då kommer er speciella dag garanterat bli lyckad! 

Länkar

10 tips för alla hjärtans dag
Upplevelsepresenter till flickvännen
Fixa bästa schlagerfesten

Lämna en kommentar