70-talskläder till maskeradfesten!

70-talet var ett härligt årtionde med utsvängda byxor och färgglada mönster. En maskeradfest med detta tema är någonting som kommer uppskattas av alla!  

Det finns väldigt många olika klädalternativ, alltifrån byxor, tröjor och glasögon. Läs vidare för att få reda på flera tips till 70-talskläder till maskeradfesten!

1. Kit hippie kvinna 

70-talet var en riktig hippie-tid! Vad passar då bättre än ett hippie kit. Detta kit är även perfekt för dig som inte vill ha en storslagen outfit.

Det som ingår i detta kit är ett par stora rosa Peace örhängen, ett stort Peace halsband, ett par rosa runda glasögon och ett hårband. Om du vill ha en mildare outfit så är detta det enda du behöver. Sätt på dig ett par snygga byxor och en färgglad tröja, alla kommer se vart du är på väg! 

2. Hippy Rainbow dräkt 

Om du söker en otrolig hippiedräkt så är en hippy rainbow dräkt definitivt ett gott alternativ. Med denna kommer du definitivt sticka ut på festen och synas. Maskeraddräkten finns tillgänglig i två olika storlekar – medium och large.

Vid köp av denna coola dräkt får du ett par byxor och en väst i ett mycket färgglatt blommigt mönster. Du får även med ett matchande pannband. För att göra denna outfit komplett kan du köpa till ett par runda solglasögon eller en snygg peruk.  

3. Färgglad maskeraddräkt 

Ännu ett bra alternativ är en färgglad Cool Hippie maskeraddräkt . Sätt på dig denna dräkt och ett par byxor så är du redo att rulla iväg mot festen! Vid köp av denna får du en tröja i alla möjliga färger och ett matchande pannband till. Du får även med en brun väst med fransar och ett halsband med ett stort gult Peace märke.  

Denna dräkt finns tillgänglig i flera olika storlekar och du kommer garanterat hitta en som passar dig. Din 70-tals dräkt kommer göra succé på dansgolvet! 

4. Sätt ihop din egen maskeraddräkt 

Ett alternativ är att köpa ett kit där du får med allt du behöver för att skapa din egen maskeraddräkt till festen. Du kan även köpa separata kläder och matcha många olika färger. Det gör din outfit till något eget och du behöver inte oroa dig över att någon annan ska bära samma kläder.  

Varför inte sätta ihop en outfit med ett par gröna utsvängda byxor eller en disco jumpsuit? Komplettera din outfit med ett par gula hippie glasögon och en snygg peruk med hårband. Du kan mixa många olika stilar för att ta fram den galnaste och coolaste outfiten inför 70-tals festen! 

5. Discodräkt 

Du kan välja bland en hel del olika hippie kläder men du kan även sätta på dig en cool disco jumpsuit. Med denna silvriga dräkt kommer du se ut som en ur snygg vandrande discokula och vem vill inte det? Denna dräkt finns tillgänglig i två olika storlekar, medium och large.  

För att göra denna outfit komplett kan du även köpa ett par discokulor örhängen. Du kan även köpa till en brun peruk som gör att du passar in perfekt på dansgolvet! Med denna dräkt kommer du kunna visa dina heta dancemoves hela kvällen. 

6. Hippie peruk med kit 

Om du redan äger några snygga 70-tals kläder vill du kanske endast komplettera outfiten med ett hippie kit. När du köper detta kit får du med en brun peruk och ett rött hårband.

Du får även med ett par snygga runda glasögon och ett halsband med ett stort Peace märke. Låt festen börja! 

Lämna en kommentar