12 bästa tillbehören för St. Patrick’s Day-firandet 2021

Den 17 mars är det dags för det årliga St Patrick’s Day-firandet och vill du vara med under firandet så vad passar bättre än att ta del av kalaset eller varför inte ordna en egen fest? Hur du än väljer att fira den irländska nationaldagen, kommer du definitivt ha nytta av de 12 bästa tillbehören för St. Patrick’s Day-firandet.

De 12 bästa tillbehören för St. Patrick’s Day-firandet hittar du här nedan!

1. Dekorera med grönt

Ska du ha en tillställning hemma gäller det bara att tänka grönt, grönt, grönt! All slags dekoration bör antingen gå i grönt och vitt eller i form av klöverblad. Det viktiga här är att tänka på att det aldrig kan bli för mycket av det goda.

Ska du bjuda på dricka och tilltugg så köp både papperstallrikar och muggar i den gröna färgen.

Toppa detta med gröna girlanger, serpentiner och gröna ballonger så har du fixat festen på nolltid.

2. Ballongbukett för St. Patrick’s Day

Här fortsätter vi på samma spår med dekorationstemat. Köp en St. patricks Day ballongbukett! Detta blir ett fint tillskott till firandet av den gröna dagen.

Till detta kit ingår ballonger, snöre och ballongvikt. Du får 7 runda folieballonger i grönt, vitt och orange och en stor folieballong föreställande ett grönt ölglas med texten “Happy St. Patrick’s Day”.  Och det bästa av allt – ballongbuketten håller upp till en vecka fylld med helium.


3. Halsband med shotsglas

Under ett St. Patrick’s Day-firande är det ofta ganska mycket alkohol med i bilden. Dagen är starkt förknippad med stora ölglas och kroghäng på närmaste pub.

Varför inte införskaffa ett halsband med ett shotsglas hängandes runt halsen? Då är du redo när det erbjuds shots på direkten!

4. Traditionell Maskeraddräkt

Vill du gå all in och känna dig som en riktig irländare kan du med fördel klä ut dig i den traditionella St. Patricks Day klädseln med grön kavaj, gröna sammetsbyxor och knähöga vita strumpor. Glöm för den delen inte den gröna höga hatten. Den är verkligen pricken över i:et under ett St Patrick´s day-firande!

Letar du efter mer inspiration för dagen i ära, spana in de 5 bästa kostymerna för St. Patrick’s Day! 🍀

5. Gröna peruker och gröna lösögonfransar

Vill du inte vara utklädd till den traditionella leprechaunfiguren kan det istället räcka med en grön peruk för att du ska komma in i feststämning!

Det finns en hel del gröna peruker att välja mellan – allt ifrån långa lockar till en axellång peruk eller en trolliknande frisyr. 

6. Leprechaun Skägg och ögonbrynskit

Denna accessoar kan du gärna kombinera med leprachaunhatten eller använda som den är. Detta låtsasskägg och matchande ögonbryn är ett roligt tillbehör till St. Patrick’s Day som gör att du passar in i det irländska firandet.

Om du vill vara extra kreativ kan du med fördel också köpa till en maskeraddräkt för att verkligen se ut som en leprechaun.

7. Carry-me leprechaun maskeraddräkt

Den roliga maskeraddräkten står snäppet över den traditionella leprechaundräkten både i utstyrsel och i pris. Denna leprechaun maskeraddräkt tillhör den lite dyrare prisklassen, men är en otroligt rolig maskeraddräkt som kommer resultera i många skratt.

Denna dräkt ger illusionen av att du sitter på axlarna av en leprechaun och dinglar med benen på sidorna. Dräkten är också perfekt för härliga foton dagen till ära!

8. UV-lysande neongrön mustasch

En humoristisk och användbar accessoar är den UV neongröna mustaschen, perfekt för att skoja till din utstyrsel för St. Patrick’s Day. Mustaschen kommer i flera olika former och är självhäftande så du behöver inte något lim. Mustaschen lyser under UV-ljus och är mycket effektfull i mörkret på krogen.

9. Beer sheriff ölhatt

Öl och St. Patrick’s Day går verkligen hand i hand. Vad är bättre än en ölhatt som du kan dricka din öl direkt ifrån? Ölhatten har två behållare för öl på toppen, kopplade till ett sugrör som gör att du kan  dricka den kalla drycken helt handsfree!

10. Slips med klöverblad

Vill du toppa din klädsel och vara lite extra fin till nationaldagen kan du köpa en slips med klöverblad. Denna accessoar ger den lilla extra detaljen för den modemedvetna St. Patrick’s Day-deltagaren. Till detta kan du också kombinera andra accessoarer som exempelvis en hög hatt eller ett par passande gröna lösögonfransar.

11. Leprechaunhatt

Detta tillbehör är kanske det mest självklara. Den höga, gröna hatten i sammetsmaterial är det ökända St. Patrick’s Day tillbehöret. Det finns ett flertal olika modeller och motiv på dessa hattar, allt ifrån helgrön till klöverblad och inslag av guld. Med en leprechaunhatt kan det bara inte gå fel!

12. St. Patrick’s diadem

Självklart har vi också tagit med en accessoar för tjejerna! Ett St. Patrick’s diadem är det perfekta tillbehöret om du inte vill vara alltför överklädd till festen Du kan välja mellan ett flertal olika modeller och motiv, exempelvis minihattar eller treklöver. Du kommer garanterat lysa på festen!

Slutsats

Att fira St. Patrick’s Day, eller Paddy’s Day som dagen också kallas i folkmun har till stor del att göra med utstyrsel, men också alla roliga, gröna tillbehör som passar för den festliga dagen.

Du kan satsa på att smycka ut dig själv till en grön figur eller endast bära på ett eller ett flertal passande accessoarer till festen. Det viktiga här är att det är grönt och att det går i temat party och firande. Släng på dig några tillbehör till dagens färger och sjung med och drick som en riktig irländare!

Kolla även

Roliga St Patrick’s day produkter
Nedsatta priser på St Patrick’s day produkter

Lämna en kommentar